Şişli Hurdacısı Yiğitler Hurda Yıkım

Şişli hurdacı çalışmaları açısından ön plana çıkan bir bölge olduğundan Şişli’de geniş kapsamlı bir sektörün var olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Elinde hurdası olan kişilerin yaşadığı en büyük problemlerden bir tanesi ağırlık ölçümüdür. Hurda sahipleri bu malzemeleri satmadan önce ağırlığını hurda firmasına bildirmek zorundadır. Ancak Şişli hurdacı sayesinde ücretsiz tartı hizmetleri de verilmektedir.

Malzemeyi satmayacak olan müşterilere dahi bu hizmet verilmektedir. Öte yandan metal hurdaların satılması için belirli bir ağırlığa sahip olması gerekmektedir.

Bu bölgede ki hurdacılar genel olarak 100 kilogramın üstünde ki hurdaları kabul etmektedirler. Tam da bu noktada en yakın hurdacı hizmeti almayı istediğiniz zaman firmamız tam da aradığınız bir hizmetin merkezinde yer alacaktır.

Şişli En Yakın Hurdacı

Hurdacılar sürekli geri dönüşüm fabrikaları ile iletişim halinde çalışmaktadırlar. Bu nedenle Şişli en yakın hurdacı fabrika yanlarında bulunmaktadır. Bu bölgede ki hurda alımlarında ki fiyatlar tüm hurdacılar da sabit değerde olmaktadır. Hurda fiyatları genellikle günlük olarak değişmektedir.

Öte yandan metal malzemenin cinsi de fiyatları oldukça etkilemektedir. Özellikle bakır hurdaların birim fiyatları diğer metal hurdalara kıyasla oldukça yüksek olmaktadır.

Şişli Hurdacı Firması

Artan dönüşüm ihtiyacı ve yerleşim ihtiyacı nedeniyle bu bölgede çok sayıda Şişli hurdacı firması açılmıştır. Hurdacılar yılların vermiş olduğu deneyim ile hizmet vermektedirler. Bu nedenle alım ve satım işlemleri oldukça hızlı ve kolay bir şekilde olmaktadır.

Öte yandan satım işlerinde ilk olarak hurda tartımı yapılır ve maliyet ortaya çıkarılır. Hurda fiyatı ise anında nakit olarak müşteriye verilmektedir. Hurdacılık işlemlerinde ön ödeme veya taksitlendirme gibi bir ödeme şekli bulunmamaktadır.

Şişli Hurdacı Telefonu

Hurdacılık haftanın her günü aktif olan bir iş koludur. Çünkü her an geri dönüşümüm ihtiyacı olabilmektedir. Bu nedenle Şişli hurdacı telefonu günün her saatinde çağrı merkezine bağlı aktif hizmet vermektedir. Bu sayede istenilen zaman diliminde iletişime geçilerek bilgi veya hizmet alınabilir.

Bazı durumlarda ise çağrı merkezinden yanıt alınamayabilir. Bu durumlarda ise hurdacılar müşteriler kesinlikle geri dönüş yapmaktadırlar. Hatta müşteri isteklerine göre özel malzeme incelemesi de yapılmaktadır.

WHATSAPP TELEFON